ML-Deck komposiittilauta mallipala tiikki 20*145 mm

(1 tuotearvio)

0.00 

Komposiittilauta 20×145 mm väri tiikki. Komposiittilauta on ajaton ja tyylikäs valinta.

Lähetämme komposiittilaudan mallipalan veloituksetta. Meiltä löydät tarkkaan valitut, hyvät värivaihtoehdot.

Kuvaus

ML-Deck komposiittilauta logoML-Deck komposiittilauta mallipala 20*145 mm väri tiikki.

ML-Deck komposiittilaudassa on valittavana sileä tai uritettu puoli. Laudan pinta on hiottu molemmin puolin. Komposiittilaudassa on 50% puuta, 40% muovia ja 10% suoja-aineita (UV yms.). Muovi on HDPE:tä eli uudelleen käytettävää muovia. Komposiittilauta sopii erinomaisesti terassi-, parveke- sekä laiturirakentamiseen. Komposiittilaudassa yhdistyvät kahden eri materiaalin hyvät puolet, puun lämpö ja muovin lujuus. Kompososiittilauta on hillitty ja tasalaatuinen materiaali. Materiaalina erittäin helppohoitoinen. Ei vaadi pintakäsittelyä. Komposiitti kestää pohjoisen sään vaikutukset moitteettomasti. Komposiittilaudalta voi odottaa korkeaa käyttömukavuutta, pitkäikäisyyttä ja turvallisuutta.

 

Komposiittilaudan edut lyhyesti:

– Kestävä valinta

– Piilokiinnitys, ei ruuvinreikiä

– Ei halkeile tai vääntyile

– Ei irtoa tikkuja

– Huoltovapaa

– Helppo pitää puhtaana. Harjaus ja pesu vedellä tai miedoilla pesuaineilla riittävät.

– Helppo työstää. Ei erikoistyökaluja. Nopea asentaa.

– Lämpölaajeneminen vähäistä

– Miellyttävän tuntuinen paljaan jalan alla

– Kestää pohjoisen olosuhteet

 

Komposiittilaudan tekniset tiedot:

-Leveys:  145 mm

-Paksuus:  20 mm

-Mittatarkkuus +- 2 mm

-Väri: tiikki

 

Komposiittilaudan hintatiedot:

Hinta: 12,20 € / lauta

Metrihinta: 4,20  € /m

Neliöhinta: 28,90 € /m2

Ekologisuus tuotteessa

Komposiittilauta valmistetaan puusta ja muoviseoksesta. Komposiittilaudassa oleva muovi on uudelleen käytettävää kierrätysmuovia. Tuote voidaan hävittää talousjätteen mukana. Komposiittilaudasta valmistettua terassia ei tarvitse huoltaa pintakäsittelyaineilla. Komposiittiterassilta voi odottaa pitkää käyttöikää ja helppohoitoisuutta. Se kestää aikaa ja kulutusta, näin tuotteen elinkaari on pitkä.

komposiittilauta 20x145_musta_www.patiokauppa.fi_2

Moderni ilme

Komposiitti on ilmeeltään huoliteltu, tasalaatuinen ja moderni terassimateriaali. Se sopii käytettäväksi hyvin moneen kohteeseen. Materiaalina komposiitti sopii niin puu-, hirsi-, kuin kivitalonkin terassimateriaaliksi. Terassin ympäristöönsä sopiva ilme ja estetiikka ovat tärkeitä valintaperusteita.Valikoimassa olevat värit on tarkoin harkittuja murrettuja sävyjä. Valikoimastamme löytyy musta, tummanruskea, tiikki ja tummanharmaa komposiittilauta. Oikean värisävyn löytymiseksi suosittelemme tilaamaan tuotteesta mallipalan. Näin konkretisoituu materiaalin ilme ja värisävy parhaiten. Meiltä voit tilata ilmaiset mallipalat suoraan kotiin.  Inspiroidu ja tutustu asiakkaidemme kohteisiin sekä ideakuviin galleria sivulla.

komposiittilauta_kiinnike-s+ruuvi

Asentamisen ja hoidon helppous

Komposiittilaudan asentaminen on helppoa. Komposiittilaudan asennuksessa ei tarvita erikoistyökaluja materiaalin työstämiseen. Terassin rakentamiseen riittävät perinteiset työkalut. Terassijärjestelmä on täydellinen piilokiinnikeineen, kulmalistoineen sekä päätypaloineen. Piilokiinnitysmekanismin ansiosta ruuvin reikiä ei jää näkyville. Päätypaloilla ja listoilla saat viimeisteltyä terassin ilmeen. Suosittelemme metallikiinnikkeitä laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Komposiittilaudan kiinnikkeistä löytyy tietoa blogitekstistä. Voit lukea sen täältä. Tarkemmat asennusohjeet löytyvät täältä. Terassia huolletaan harjaamalla ja pesemällä vedellä/ miedoilla pesuainella. Terassin harjaus ja pesu on syytä tehdä aina tarvittaessa, näin terassin ilme pysyy siistinä vuodesta toiseen. Komposiittiterassi ei vaadi öljyämistä. Hankalia tahroja voi kevyesti hioa pois laudan pinnasta.

 

Huomioitavaa tuotteessa

Komposiittilauta pitää hyvin värin ja siistin ilmeen. Terassi on ulkotiloissa ja näin alttiina sään, auringon ja epäpuhtauksien vaikutuksille. Mikään tuote ei pysy täysin muuttumattomana näissä olosuhteissa.  Komposiittilaudassa on UV suoja-aineita estämässä värin vaalenemista. Värin mahdolliseen muutokseen voi vaikuttaa se, että komposiittilaudassa on 50% puuta. Puu harmaantuu ja vaalenee ajan myötä. Ympäristöstä tuleva siitepöly ja epäpuhtaudet vaikuttavat väriin myös. Suositeltavaa on huoltaa komposiittiterassia pesemällä ja harjaamalla siitepöly, sekä muut epäpuhtaudet pois laudan pinnalta.  Tilatessasi tuotteita, tilaa kaikki tarvitsemasi komposiitit samaan kohteeseen yhdellä kertaa. Näin varmistat, että kaikki laudat ovat samasta tuotantoerästä. Väriä valittaessa on syytä ottaa huomioon myös se, että tummat värit lämpenevät kuumalla auringon paisteella.

 

Lisäksi komposiittilaudasta on kirjoitettu sivuillamme kaksi blogitekstiä. Sieltä löytyy vielä lisätietietoa tuotteesta. ->Yhteistyö unelmista toteutukseen blogin kanssa ja komposiittituotteiden laatu.

 

Lisätiedot

Mitat 10 × 15 × 2 cm

1 arvio tuotteelle ML-Deck komposiittilauta mallipala tiikki 20*145 mm

  1. Jaana

    Kiitos nopeasta asiakaspalvelusta.
    Laatu ylitti odotukset. Kaupat sujui hyvin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Saatat myös pitää...