EcoFurn Lilli pöytä/rahi musta

53.00 

Kuvaus

Puun luonnollinen, yksilöllinen kuviointi pääsee oikeuksiinsa läpikuultavan mustan öljykäsittelyn ansiosta. Mänty puuna soveltuu hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valmistaja ei suosittele mustaa mäntyä lasitetuille parvekkeille ja terasseille, joissa lämpötila voi nousta korkeaksi.

Alunperin EcoFurn Ekotuolin pöydäksi suunniteltu EcoFurn Lilli toimii myös rahina. Saatavilla samoissa materiaaleissa ja pintakäsittelyissä kuin Ekotuoli. Tuote on valmistettu ainoastaan puusta ja hammpunarusta. Yli vuosikymmenen ajan EcoFurn on ponnistellut ekologisten tuotteiden valmistamiseksi – tuotteiden jotka ovat komeita, kestäviä, korjattavia ja kierrätettäviä. EcoFurn Lilli sivupöydässä/rahissa yhdistyy perinteinen puukäsityötaito, raikas design ja ekologisuus. Inspiraationa EcoFurn tuotteille on Suomen ihmeellinen luonto, sen tuhannet järvet, silmänkantamattomiin jatkuvat metsät ja ainutlaatuinen rauha. EcoFurn tuotteet toimitetaan osina, jolloin vältytään turhalta pakkausmateriaalilta, sekä tyhjän ilman kuljettamiselta.

Tuotteen huolto:
Perushuolloksi riittää puhdistus harjalla tai liinalla. Tuotteen pintakäsittely on hyvä uusia tarvittaessa. Poikkeuksena on lehtikuusesta valmistetut EcoFurn tuotteet, sillä lehtikuusi sisältää puun omaa, suojaava öljyä. Tarvittaessa tuotteen hamppunarun solmuja voi kiristää tai narun/puuosan voi vaihtaa kokonaan uuteen. Paras paikka varastointiin on viileä ja kuiva paikka.

Tuotteen koko:
Leveys: 40 cm
Syvyys: 40 cm
Korkeus. 40 cm

TEKNISET TIEDOT:
materiaali: Mänty (musta öljykäsittely)
Tuotteen valmiusaste: Osina paketissa, vaatii kasaamista.
Valmistusmaa: EU
Brändi: EcoFurn
Lisätietoja: https://ecofurn.eu/fi/

Lisätiedot

Paino 1.9 kg

Saatat myös pitää...