EcoFurn Ekotuoli ruskea mänty

79.00 

Kuvaus

Puun luonnollinen, yksilöllinen kuviointi pääsee oikeuksiinsa läpikuultavan ruskean öljykäsittelyn ansiosta. Mänty puuna soveltuu hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön.

EcoFurn Ekotuolin valmistuksessa on käytetty pelkästään puuta, sekä hamppunarua. Tuolin sydän on hamppunaru, joka kokoaa puuosat yhteen ja tekee rakenteesta joustavan. EcoFurn tuolissa yhdistyy perinteinen puukäsityöntaito ja raikas design, sekä ympäristöystävällisyys käytännöllisyyttä unohtamatta. Inspiraationa EcoFurn tuotteille on Suomen ihmeellinen luonto, sen tuhannet järvet, silmänkantamattomiin jatkuvat metsät ja ainutlaatuinen rauha. EcoFurn tuoli on helppo kasata ja kevyt liikutella. Tuoli sopii myös sisätiloihin, mutta luontevin paikka tuolille on terassilla tai ulkotiloissa. Se on mitä mukavin aurinkotuoli. EcoFurn lepotuolissa on erinomainen ja rento istuma-asento. Istuma-asentoja on kaksi; lepo- ja lukuasento. Tuolin istumisergonomia perustuu naruun ja voidaan perustellusti sanoa, että tuoli on muotoiltu jokaisen istujan mukaan. Suositeltavaa on tilata tuoliin myös pellavainen niskatyyny, mikä parantaa tuolin ergonomiaa ja mukavuutta entisestään.

Tuote valmistetaan pohjoismaisesta massiivipuusta. Puu on luonnon oma materiaali ja jokainen puu oma yksilönsä. Tästä syystä myös jokainen tuoli on aina yksilöllinen oksineen, syineen ja väreineen. Tehdas ostaa puuta vain hoitosuunnitelman alaisista metsistä ja toimittajilta, joilla on FSC- sertifikaatti tai jotka pystyvät osoittamaan paikan, mistä materiaali toimitetaan. Pohjoismaisen puun lisäksi EcoFurn tuolissa käytetään ainoastaan hamppunarua, ilman metalli tai muoviosia. Tuotteet ovat 100 %:sti kierrätettävissä ja ekologisuus toteutuu tämän tuotteen kohdalla alusta loppuun. Ecofurn tuoli toimitetaan osina, jolloin vältytään myös turhalta pakkausmateriaalilta, sekä tyhjän ilman kuljettamiselta. Hyvin hoidettuna tuolin elinkaari on pitkä. EcoFurn lepotuolin jokainen osa on myös tarvittaessa vaihdettavissa ja näin ollen vuosienkin päästä tuoli on vielä korjattavissa.

Tuotteen huolto:
Aidosta puusta valmistettuja tuotteita täytyy hoitaa. Perushuolloksi riittää puhdistus harjalla tai liinalla. Tuolin pintakäsittely on hyvä uusia tarvittaessa. Poikkeuksena on lehtikuusesta valmistetut EcoFurn tuolit, sillä lehtikuusi sisältää puun omaa suojaava öljyä.
Mikäli kaluste on alttiina auringolle, sateelle tai ilmansaasteille voi pintakäsittelyn tarve olla useammin. Tuolit on valmistettu ainoastaan hamppunarusta ja puusta. Käytössä narun solmut antavat periksi ja solmut tulee kiristää aika ajoin. Tarvittaessa narun voi vaihtaa kokonaan uuteen. Paras paikka tuolin varastointiin on viileä ja kuiva paikka.

 

EcoFurn Ekotuolin edut lyhyesti:

– Ekologinen
– Valmistettu pohjolan massiivipuusta
– Kaikki osat vaihdettavissa
– Pitkäikäinen
– Kestävä
– Raikas design
– Mukava istuma-asento

 

EcoFurn Ekotuolin tekniset tiedot:

– Paino 10-15 kg (Riippuen puulajista)
– Korkeus 120 cm
– Istumakorkeus 33 cm
– Leveys 64 cm
– Syvyys 90 cm

-materiaali: Mänty (ruskea öljytty)
-Tuotteen valmiusaste: Osina paketissa, vaatii kasaamista.
-Valmistusmaa: EU
-Brändi: EcoFurn
-Lisätietoja: https://ecofurn.eu/fi/

Lisätiedot

Paino 1.9 kg