Tietoa komposiittilaudan kiinnikkeistä.

Tässä blogitekstissä on lyhyt kuvaus valikoimassa olevista komposiittilaudan kiinnikkeistä. Toivottavasti tämä tieto auttaa sinua valitsemaan omaan kohteeseen sopivan kiinnikkeen. Terassi on pitkäaikainen hankinta, joten kannattaa miettiä myös kiinnikkeen valintaa huolella. Valikoimassamme on sekä metallikiinnike, että muovikiinnike komposiittilautojen kiinnittämiseen. Alla on kuva mustasta muovikiinnikkeestä ja metallisesta rosterikiinnikkeestä.

Komposiittilauta_terassilauta_T-kiinnikekomposiittilauta_kiinnike-s+ruuvi

Metallikiinnike (rosterikiinnike)

komposiittilauta-kiinnike-162723042018 2

Me suosittelemme ehdottomasti metallikiinnikettä. Sillä saa huolitellun ja kestävän lopputuloksen. Metallikiinnikkeillä tehtäessä komposiittilautojen väliin jää vain 3-4 mm rako. Terassista tulee tyylikäs, kun rako lautojen välissä ei kasva liian suureksi. Metallikiinnikkeellä tehtäessä ruuvin kannat eivät jää näkyville, näin lopputulos näyttää huolitellulta ja siistiltä. Metallikiinnikkeen kestävyys on varmaa. Kiinnikkeen väri sopii hyvin kaikkiin komposiittilaudan väreihimme. Tällä kiinikkeellä saat siis kaikin puolin hyvän ja tyylikkään lopputuloksen. Yllä oleva kuva havainnollistaa metallikiinnikkeen huomaamattomuuden. Iso suositus siis metallikiinnikkeelle.

Muovikiinnike

Muovikiinnike on taas edullisempi vaihtoehto kiinnittämiseen. Muovikiinnikkeellä tehtynä lautojen väliin jää 6-7 mm rako. Tällä kiinnikkeellä tehtynä myös ruuvin kannat jäävät näkyville. Yllä oleva kuva havainnollistaa tämän hyvin. Muovikkiinnikettä on vain mustan värisenä. Musta muovikiinnike erottuu vaaleasta komposiittilaudasta (esim.tiikki) selvästi. Tummien värien kanssa musta muovikiinnike kuitenkin toimii värinsä puolesta oikein mainiosti.