Toimintatapamme!

https://patiokauppa.fi/wp-content/uploads/2018/05/15x15.png

Näin toimimme!

Tavoitteenamme on tehdä asiat helpoksi meidän asiakkaille. Tarjota asiakkaille hyvä tuote, hyvään hintaan. Lisäksi haluamme panostaa laadukkaaseen ja toimivaan asiakaspalveluun.

  1. Patiokauppa toimii vain verkkokaupan kautta. Meillä ei ole kivijalka myymälää. Tuomme komposiittituotteet itse maahan. Toimintamme ydin on komposiittilaudan myynnissä. Myymme komposiittilautaa suoraan kuluttajalle verkkokauppamme kautta. Näin mahdollistamme erittäin kilpailukykyisen ja reilun hinnan. Lisäksi valikoimassa on lehtikuusta ja terassikalusteita.
  2. Asiakas tutustuu tuotteisiimme verkkokaupassa.
  3. Asiakas saa tilattua verkkosivuiltamme ilmaisen mallipalan/mallipalat terassimateriaaleista suoraan kotiin.  Näin on mahdollista tutustua tuotteeseen konkreettisesti ilman mitään kuluja. Samalla lomakkeella asiakas saa tarjouksen omaan kohteeseen valitsemallaan materiaalilla. Tarjoukseen laskemme myös rahdin. Näin kokonaiskustannus on heti selvillä ja materiaaliin saa tutustua rauhassa kotona. Mallipala/tarjous lomake löytyy täältä.
  4. Asiakas hyväksyy tarjouksen sähköpostitse ja tilaa tuotteet sähköpostin tai verkkokaupan kautta. Verkkokaupan kautta tilatessa tuotteet maksetaan normaalisti tilauksen yhteydessä verkkokaupassa. Sähköpostilla tilattaessa lähetämme laskun tavaroiden lähtiessä varastoltamme. Toimitusehdot löytyy nettisivujen alapalkista. Niihin kannattaa tutustua tilausta tehdessä. Vastaamme mielellään myös kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin. Toivomme ensisijaisesti yhteydenottoja sähköpostitse, mutta olemme tavoitettavissa myös puhelimitse. Vastaamme mahdollisimman pian yhteydenottoihin. Yhteystiedot löytyvät täältä.
  5. Tilauksen tultua meille pakkaamme tuotteet. Kuljetuspalvelu toimittaa tuotteet suoraan asiakkaan osoittamaan osoitteeseen. Sähköpostilla tulleet tilaukset laskutamme tässä vaiheessa. Laskussa on seitsemän vuorokauden maksuaika. Näin toimiessa asiakkaan on mahdollista tarkistaa tilauksensa ennen laskun maksamista.
  6. Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Asiakaspalautuksissa ota yhteys asiakaspalveluumme. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.