Komposiittilaudan laatu.

komposiittilauta-ruskea-120728052018

komposiittilauta-valaistus-120528052018

Terassi on pitkäaikainen ja iso hankinta. Sen suunnitteluun ja materiaali valintoihin on syytä paneutua. Usein asiakkaita mietityttää se, että miten tuote kestää aikaa ja kulutusta? Säilyykö tuotteen ilme siistinä? Miten komposiitin väri muuttuu? Ne ovatkin tärkeitä asioita ottaa huomioon materiaalia valittaessa. Siksi tähän postaukseen halusimme tuoda näitä seikkoja esiin. Yllä olevissa kuvissa on kaksi vuotta sitten Patiokaupan ruskealla komposiitilla tehty terassi. Kuvat on otettu kaksi vuotta terassin valmistumisen jälkeen. Terassin ilme näyttää pysyneen oikein siistinä ja väri on säilynyt muuttumattomana.

Terassi on kuitenkin ulkotiloissa ja näin alttiina sään, auringon ja epäpuhtauksien vaikutuksille. Mikään tuote ei säily täysin muuttumattomana pitkän ajan kuluessa näissä olosuhteissa. Komposiittilauta pitää kuitenkin erittäin hyvin värinsä ja siistin ilmeen. Komposiittilaudassa on UV suoja-aineita estämässä tätä värin vaalenemista. Värin mahdolliseen muutokseen voi vaikuttaa myös se, että komposiittilaudassa on 50% puuta. Puu harmaantuu ja vaalenee ajan myötä. Siitepöly ja laudan pinnalle kertyvät epäpuhtaudet ympäristöstä saattavat vaikuttaa väriin myös. Suositeltavaa on huoltaa komposiittiterassia pesemällä terassia tarvittaessa. Säännöllisellä pesulla terassin ilme säilyy siistinä vuodesta toiseen.

komposiittituote-laatu-patiokauppa-1512116102018

 

 

 

 

 

 

Yllä oleva kuva on otettu terassista ensimmäisen talven ja kesän jälkeen. Kuvassa on meidän harmaa komposiittilauta. Väri ja ilme on säilyneet moitteettomasti. Alhaalla kuvassa on uusi musta komposiittilauta. Kuvan kukkalaatikko on tehty samasta mustasta komposiitista kolme vuotta sitten. Tästä kuvasta on hyvä havaita, että väri säilyy tuotteessa hyvin.

komposiittilauta-laatu-patiokauppa-151516102018

Saamme ajoittain asiakkailta arvokasta palautetta tuotteista ja palvelusta. Palaute on meille tärkeää, jotta voimme kehittää toimintaamme. Komposiittilaudasta on tullut paljon hyvää palautetta. Olemme saaneet asiakkailta varmistuksen komposiittituotteiden laadusta ja toimivuudesta. Alla asiakkaiden kokemuksia meidän tuotteista ja palvelusta.

 • Jos mietit vaihtoehtoja terassin rakennusmateriaalin suhteen, niin voit lopettaa etsintäsi viimeistään nyt! Patiokaupan komposiittilaudoista löytyy varmasti jokaiseen kohteeseen sopiva väri ja tuote on lyhyesti ja ytimekkäästi – mahtava!
  Laudan voi käyttää molemmin puolin. Pinta on hiottu, eikä ole ulkonäöltään yhtään muovimainen. Mallipalat sai postissa yhdessä päivässä tarjouksen kera ja kun suunnitelmani terassin suhteen olivat valmiit, niin tilaus hoitui näppärästi. Vahvistettuani tilauksen, tavarat toimitettiin minulle kolmessa päivässä. Kuljetusliike soitti toimitusta edeltävänä päivänä kysyen toiveeni toimitusajan ja -paikan suhteen. Tuotteet oli pakattu huolellisesti ja tavaran laatu ylitti kaikki odotukseni! Sain heti projektin alussa asiakaspalvelusta puhelimitse hyvät neuvot rungon rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Jos tänne asti jaksoit lukea, niin kerronpa vielä senkin, ettei tämän edullisempaa komposiittilautaa Suomesta löytynyt! – Tiina-
 • Kiitos nopeasta asiakaspalvelusta. Laatu ylitti odotukset. Kaupat sujui hyvin. Tarjous sekä mallipalat tulivat todella nopeasti. Asiaskaspalvelu toimi hyvin. Sähköposteihin vastaus tuli ripeästi. Lava oli hyvin pakattu ja laatu oli hyvä.-Jirka
 • Kiitos erinomaisesta tuotteesta. Muutaman viikon kävin eri vaihtoehtoja katsomassa ja ihan ehdottoman parhaimman näköistä / väristä on tuo myymänne komposiittilauta, enkä ole ainoa, joka näin ajattelee ja sanoo. Erittäin helppo työstää, helppokäyttöiset kiinnikkeet (RST), plussaa, että ruuvikin oli mukana, ei tarvinnut niitäkään ihmetellä ja etsiä. Ja hinnankin puolesta ihan parasta, huomattavasti kalliimpaa ostaa muualta, eikä edes saa yhtä hyvännäköistä tuotetta.-Petra
 • Kaupat sujui hyvin. Tuotteen laatu on erittäin hyvä! -Jarmo
 • Kiitos nopeasta asiakaspalvelusta.
  Laatu ylitti odotukset. Kaupat sujui hyvin. -Jaana
 • Seuraavan terassin rakennus on ajankohtainen. Hyvä laatu ja palvelu, siksi haluan tilata teiltä uudelleen. – Johan
 • Loistavaa! Täytyy sanoa että teillä on kyllä erinomainen asiakaspalvelu, kiitos siitä! -Marjut
 • Patiokauppa on ollut luotettava, vaikkakin viivästyksiä maailmantilanteesta johtuen on ollut. (kesä 2020) Asiakaspalvelu on ystävällinen ja ymmärtäväinen. Tämänkertainen terassinrakennusprojektini oli toinen, jossa käytin Patiokaupan tuotetta ruskeaa komposiittilautaa. Edellinen projekti oli syksyllä 2017 ja ne laudat ovat pysyneet hyvässä kunnossa. Sivulta löytyvät asennusohjeet ovat kattavat ja niiden avulla selviää projektista myös ensikertalainen, kuten minä itse silloin 3 vuotta sitten. -Arto

Meidän asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä tuotteen laatuun, hintaan sekä asiakaspalveluun. Parasta palautetta tuotteesta on tietenkin se, kun asiakkaat tilaavat komposiittilautaa uudelleen johonkin uuteen projektiin. Se kertoo meille, että tuote on toiminut ja siihen ollaan tyytyväisiä. Olemme pyrkineet kirjoittamaan tuotteista mahdollisimman kattavasti tuotetietoa. Jokaisen tuotteen kohdalta löytyy paljon tietoa tuotteen ominaisuuksista sekä tuotteen hyvät puolet, mutta myös huomioitavat asiat. Huomioitavat asiat on tärkeää tuoda selvästi ilmi. Näin asiakas saa mahdollisimman tarkan ja rehellisen kuvauksen tuotteesta. Lisäksi mallipalat lähetämme aina ilmaiseksi, jotta tuotteeseen saa tutustua konkreettisesti. Pidämme tärkeänä, että asiakas saa tutustua tuotteeseen konkreettisesti ja saa mahdollisimman kattavan kuvauksen tuotteesta. Patiokaupan komposiittilaudan suosio perustuukin tuotteen hyvään hinta-laatusuhteeseen.